VIDEO: Chirica a uitat ce a promis în campanie. Va fi gata stadionul în 4 ani?

vineri, 01 octombrie 2021, 08:29
1 MIN
 VIDEO: Chirica a uitat ce a promis în campanie. Va fi gata stadionul în 4 ani?

Primarul Mihai Chirica a uitat de faptul că, în campania electorală din 2020, construirea unui nou stadion la Iași era acel proiect asumat de edil care să fie implementat pe parcursul a 4 ani.

Întrebat ieri într-o conferință de presă de reporterul „Ziarul de Iași” care mai este stadiul proiectului, edilul a susținut că nu a făcut o astfel de declarație și a invocat faptul că s-a referit la Sala Polivalentă în campanie.

Totuși, o înregistrare care (încă) poate fi vizionată pe pagina de Facebook a PNL Iași, din iunie 2020, arată contrariul: întrebat atunci care este acel proiect pe care și-l asumă într-un nou mandat de primar, mandat care are deja un an, edilul a răspuns: „Să răspund punctual la această întrebare: noul stadion al municipiului Iași poate fi proiectul care să se finalizeze în 4 ani”.

Cert este că, în cele 16 luni trecute de atunci, stadionul a rămas doar la nivel de machetă. În clipul video de mai jos, pot fi vizionate cele două momente: dialogul de ieri al reporterului ZDI cu primarul și, respectiv, răspunsul primarului din iunie 2020.

Comentarii