VIDEO: Controverse în cazul unei reclame la lapte. Femeile se transformă în vaci

miercuri, 15 decembrie 2021, 20:20
1 MIN
 VIDEO: Controverse în cazul unei reclame la lapte. Femeile se transformă în vaci

Cel mai mare producător de produse lactate din Coreea de Sud, Seoul Milk, a fost nevoit să-şi ceară scuze din cauza unei reclame controversate, în care mai multe femei aflate pe o pajiște se transformă în vaci, după ce descoperă că sunt filmate, pe ascuns, de un bărbat.

Compania a eliminat spotul publicitar de pe YouTube, după ce s-a confruntat cu o puternică reacţie publică negativă, dar de atunci acesta a fost reîncărcat de internauți și s-a viralizat.

„Ne cerem scuze sincer tuturor celor care s-au simţit inconfortabil din cauza reclamei la lapte lansată pe data de 29 luna trecută”, a scris Seoul Dairy Cooperative, compania care deține Seoul Milk, într-un mesaj publicat online.

„Tratăm această situație cu seriozitate și vom efectua o evaluare internă, urmând să fim extrem de atenți pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Ne plecăm capul în semn de scuze”, a adăugat compania.

Clipul publicitar începe cu un bărbat care rătăcește într-un peisaj rural, cu o cameră de luat vederi. „Am reuşit într-un final să le surprindem pe cameră într-un loc de o curăţenie impecabilă”, afirmă o voce masculină, pe fundal. Apoi bărbatul, ascuns în tufișuri, filmează un grup de femei bând dintr-un pârâu și făcând yoga. Când bărbatul calcă din greșeală pe o creangă, femeile se sperie și se transformă brusc în vaci.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii