VIDEO CTP este în criză de monede și eliberează vouchere în loc de rest la automate. Instrucțiuni de folosire

joi, 29 februarie 2024, 20:56
2 MIN
 VIDEO CTP este în criză de monede și eliberează vouchere în loc de rest la automate. Instrucțiuni de folosire

Pe pagina de Facebook a CTP a fost prezentat un material explicativ pentru situațiile în care automatele nu dau rest ci vouchere care pot fi folosite la o altă achiziție de bilet. În Iași sunt 150 de automate de plată a biletelor, iar criza de monede a obligat CTP să vină cu soluții în favoarea călătorilor atunci când nu se poate da rest.

Mai jos, instrucțiunile CTP:

La automatele firmei EPIN prevăzute cu tabletă, din cauza lipsei de monede, nu puteți primi restul în numerar, iar automatul vă va elibera un voucher. Acesta reprezintă valoarea restului care vă era datorat și poate fi folosit pentru achiziții ulterioare doar la acest tip de automat de bilete EPIN. 

 

La automatele firmei EPIN care nu sunt prevăzute cu tabletă, în cazul în care primiți un voucher în loc e rest, nu puteți achiziționa un alt titlu de călătorie, dar puteți primi contravaloarea voucher-ului sunând la numerele de telefon  0758 28 17 56 sau 0751 24 24 86. 

La automatele de bilete ale CTP Iași, puteți primi un voucher, în cazul în care stocul de monede s-a epuizat. Acesta poate fi utilizat pentru achiziția unui alt titlu de călătorie sau puteți obține contravaloarea voucher-ului de la casieria companiei din str. Silvestru nr. 5. Dacă valoarea tichetului este mai mare și doriți să achiziționați titluri de călătorie cu o valoare mai mică decât cea a voucher-ului, acesta rămâne activ dar nu mai poate fi folosit la automat, iar diferența de bani se poate obține tot de la caseria CTP Iași. 

Important!

1. Păstrați voucher-ul – Este important să nu-l pierdeți, deoarece reprezintă valoarea restului datorat.
2. Asistență – Dacă întâmpinați probleme în utilizarea voucher-ului sau aveți nevoie de asistență, operatorii EPIN și echipa CTP Iași sunt disponibile să vă ajute. Îi puteți contacta la numerele de telefon afișate pe automatele de bilete.

 Sfaturi utile:

• Automatele noastre sunt amplasate în peste 80 de locații strategice din oraș, facilitând accesul la transportul public pentru toți călătorii.
• Acest sistem de vouchere este parte a angajamentului nostru de a îmbunătăți experiența călătorilor și de a oferi soluții convenabile pentru toți utilizatorii serviciilor noastre de transport.

Comentarii