VIDEO: Delirul Dianei Șoșoacă a continuat la Iași. Iată ce a făcut!

duminică, 04 aprilie 2021, 12:06
3 MIN
 VIDEO: Delirul Dianei Șoșoacă a continuat la Iași. Iată ce a făcut!

Diana Şoşoacă, senatoarea care s-a erijat în liderul protestatarilor anti-restricţii din România, continuă campania grosoloană de dezinformare. Avocata pretinde, mai nou, că pandemia nu există în ţara noastră. Ea a participat vineri și sâmbătă seară la protestele anti-restricţii de la Iaşi. De acolo, femeia a transmis de ce ies românii pe străzi.

"Am fost la Iaşi. Există judeţe în care nu exista restrictii. Romania nu trebuie sa renunte la proteste, din contra, trebuie sa le intensifice. Revendicarile sunt foarte clare: renuntarea la restrictii. Acestea sunt neconstitutionale şi nelegale. Românii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul ăsta sa oblige orice actiune legata de vaccinare? Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. Trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu există pandemie", a spus Diana Şoşoacă

Iată ce a scris Cătălin Eugen Caba pe Facebook:

"Ce se vede – >7000 de aprecieri si >1500 distribuiri – senatoarea de Iași, la oră trecută de 22 pornește un live narcisist din Gara Iași în care spune cum se plimba cu soțul și cum vin tinerii frumoși și liberi spre ea. Apoi dă din aripi și toate cele în față la Mc, că vezi Doamne numai multinaționalele pot livra non-stop?! și restul nu au voie. Recunoaște cu juma' de gură că la Iași e mai fără restricții și dă "vina" pe afacerile lui Chirica și Alexe – ce-au ajuns și ăștia doi… Ce este de fapt – aseară, ora 21.30, imediat după ce am terminat pozele de la Primărie, vedem pe pietonal un grup de vreo 15 oameni, cu sacoșe, păreau că vin de la un eveniment. Îi spun soției – să fi fost vreun parastas? Apoi vedem pe unul cu steag înfășurat și încă vreo 2 stegulețe prin sacoșe, zic – stai, că ăștia-s grupul cu "jos masca" de la Prefectură. Când în poartă la Mitropolie se aude binecunoscutul timbru urlător – "Io sunt senatoare și intru unde vreau", "după mine". Nu mai zic că în gândul meu era ceva de genul – poate vrei să intri de unde ai venit și te reținem. A intrat ceata în curte, probabil Sfânta a avut ușile ferecate tura asta, sau poate a fost nevoită să mai suporte o tonă de ipocrizie, nu știu. Cert e că, privind acel live din gară, vizualizat doar ca să fiu sigur că nu mi s-a părut, am înțeles de fapt că, deși real vizita Șoșoacăi în Iași a fost un EȘEC de proporții – ea negăsind vreo manifestație aici, cei 15 din spate care o urmau erau tinerii din live care chipurile au recunoscut-o instantaneu. Sper ca muntele ăsta de minciuni oribile, invective, aberații, tupeu și mahala pe care e construită ascensiunea fulminantă a cetățenei să se erodeze în avalanșă, curând, și mai sper că legea, bună-rea, cum e, e aceeași pentru toți", a povestit Cătălin Eugen Caba pe Facebook.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii