VIDEO: Doi soți corporatiști și-au vândut apartamentul luat cu credit și au plecat în lume

luni, 06 septembrie 2021, 13:33
2 MIN
 VIDEO: Doi soți corporatiști și-au vândut apartamentul luat cu credit și au plecat în lume

Au peste 130.000 de abonați pe YouTube și de aproape trei ani de zile și-au luat lumea-n cap, la propriu, și și-au transformat viața într-o vacanță.

În octombrie 2018, soții Andreia și Ionuț Chiperi, ea din Solca, el din municipiul Suceava, corporatiști de ani de zile în București, și-au vândut apartamentul din Capitală, luat cu credit pe 30 de ani, au lichidat evident și creditul, și-au făcut bagajele și au plecat. Mai întâi prin mai multe țări din Asia de sud-est, apoi în SUA, unde plănuiau să stea doar o lună, dar pandemia i-a “ținut” un an, după care au ajuns în Costa Rica, Mexic, Columbia, Insulele Galapagos, Ecuador. De aproximativ trei luni sunt în România.

“Noi ne-am săturat oarecum de viața pe pilot automat de la București, program de la 9.00 la 18.00, două ore pierdeam pe drum în trafic, de acasă până la birou și invers… Ne-am dat seama că trăim mai puțin pentru noi și mai mult pentru obligații, responsabilități”, începe Andreia.

Simpaticii soți Chiperi povestesc că declick-ul s-a produs în Bali, unde au fost în luna de miere și unde “ne-am dat seama că aici e paradisul”.

“Pentru noi, cel mai mare șoc a fost Cambodgia, atunci era cât pe ce să ne întoarcem acasă. Țin minte că era în decembrie, erau sărbătorile de iarnă, și am zis: «Ce-a fost în capul nostru, am vândut casa, am renunțat la job-uri și suntem într-un oraș atât de mizerabil, gălăgie, oameni agresivi…» Atunci a venit o șansă, primul nostru parteneriat, cu un hotel de 5 stele, all-inclusive. Aveam pe atunci 50 de abonați… am prins curaj”, spun cei doi suceveni.

Aflați amănunte de pe monitorulsv.ro.

Comentarii