(VIDEO EXPLICIT) Miracol în cazul tânărului băgat direct sub tramvai de propria halucinaţie

Medicii spun că acesta a scăpat cu viaţă efectiv printr-un miracol.

miercuri, 06 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 (VIDEO EXPLICIT) Miracol în cazul tânărului băgat direct sub tramvai de propria halucinaţie

Ieşeanul care s-a aruncat alaltăieri în faţa tramvaiului, în zona Podul de Piatră, a scăpat miraculos cu viaţă, după cum arată medicii. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, diagnosticat cu schi­zofrenie paranoidă, a fost operat la Spitalul „Sfântul Spi­ridon“ şi, după stabilizare, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratamentul unei fracturi de coloană.

Potrivit doctorilor, starea bărbatului a fost deosebit de gravă în momentul prezentării în spital, însă organismul său a rezistat traumatismelor severe. „S-a extras de urgenţă, în sala de ope­raţie, fierul care îI intrase în coapsa stângă, iar după stabilizare a fost transportat la Neurochirurgie pentru continuarea investigaţiilor şi a tratamentului“, a precizat dr. Ovidiu Popa, medic specialist UPU-SMURD. Ieşeanul s-a aruncat luni după-amiază în faţa unui tramvai în zona Podul de Piatră. Motivul pentru care victima a recurs la gestul extrem ar fi o halucinaţie provocată de afecţiunea cu care este diagnosticat, schizofrenie paranoidă.

„Ziarul de Iaşi“ a intrat în posesia unor imagini în care se poate vedea cum tânărul se deplasează pe trotuarul aflat pe partea dinspre Gară către Podul de Piatră, iar la un moment dat se întoarce şi începe să alerge printre maşinile care circulau în aceeaşi direcţie. Se strecoară printre ele, iar în momentul în care ajunge pe liniile de tramvai, cade lat. Tramvaiul îl târăşte cel puţin zece metri. Tânărul a scăpat miraculos în urma acestui accident: roţile tramvaiului îl puteau sfârteca, însă el a fost agăţat de o componentă metalică a tramvaiului situată sub tampon, care l-a ţinut în faţă. (Iulia CIUHU, Andrei DÎSCA)

Comentarii