VIDEO Gest emoționant al fanilor Beșiktaș. Ploaie de jucării pe teren pentru copiii din Turcia și Siria afectați de cutremure

luni, 27 februarie 2023, 12:55
1 MIN
 VIDEO Gest emoționant al fanilor Beșiktaș. Ploaie de jucării pe teren pentru copiii din Turcia și Siria afectați de cutremure

Suporterii Beșiktaș Instanbul au aruncat mii de animale de pluș pe teren în timpul partidei disputate de echipa lor cu Antalyaspor, pentru a fi donate copiilor din Turcia și Siria afectați de cutremurele puternice de la începutul lunii. Meciul din prima ligă turcă a fost oprit în minutul 4 pentru a le permite fanilor să arunce jucăriile pe teren, scrie The Guardian.

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere."Suporterii noștrii au aruncat fulare, berete și jucării de pluș pe terenul arenei Vodafone Park pentru a fi dăruite copiilor din zonele lovite de cutremure", a anunțat clubul într-un comunicat de presă.

Bilanțul cutremurelor din Turcia și Siria a trecut de 50.000 de morți. Primul seism, cu magnitudinea 7,8 grade, a lovit în dimineața zilei de 6 februarie. Peste 9 ore, în jurul orei 13, a avut loc încă un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade. Jucătorul ghanez Christian Atsu, care a jucat pentru formația turcă Hatayspor, se află printre victime. El a fost găsit mort pe 18 februarie, în ruinele clădirii unde locuia.

 

Comentarii