VIDEO: Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj: În subsol colcăie șobolanii, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani

joi, 06 august 2020, 22:33
1 MIN
 VIDEO: Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj: În subsol colcăie șobolanii, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani

Imagini din Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj-Napoca au fost făcute publice astăzi de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. "La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie șobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani", spune Emanuel Ungureanu.

"În niciun stat din lume managerul unui spital nu ar rezista un minut după difuzarea acestor imagini", subliniază deputatul USR.

"Clinica de Neurologie a Spitalului Județean Cluj-Napoca, 5 august, ora 17:30. La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie șobolanii. Tot acolo, a primit spațiu de depozitare o firmă de curățenie care are grijă inclusiv de secția de Neurochirurgie a celebrului medic Ștefan Florian. Vă imaginați ce curățenie se face în pavilioanele 1, 5 și 7 cu instrumente de curățenie care sunt depozitate în subsolul cu șobolani? Am primit sesizarea acum câteva zile, angajatele de la curățenie văzuseră un șobolan, au anunțat conducerea Spitalului Județean Cluj, pe omul lui Boc, Daniel Buda și al lui Ioan Rus, numele lui este Petrică Șușca. Șușca le-a ignorat. Vă rog să o ascultați pe angajata de la curățenie, în glasul ei se citește disperarea și greața, infinita greață!", este mesajul lui Emanuel Ungureanu.

Continuarea, pe hotnews.ro

Comentarii