(VIDEO) Imagini şocante cu un luptător care îşi loveşte fetiţa

vineri, 01 decembrie 2017, 17:20
2 MIN
 (VIDEO) Imagini şocante cu un luptător care îşi loveşte fetiţa

Videoclipul postat de Richard Abraham, un kickboxer profesionist și luptător Muay Thai, pe o rețea de socializare, în care apare antrenându-se alături de fiica lui în vârstă de opt ani, a scandalizat mediul online.

În imaginile care au fost devenit deja virale pe internet, fetița este văzută cum se dă într-un leagăn improvizat în timp ce tatăl ei se antrenează. Aceasta aduce o pernă protectoare și îi cere tatălui ei să lovească. Bărbatul întreabă: ”Poftim? Ești sigură? Bine atunci”. Imediat după ce primește un răspuns afirmativ din partea fetiței și fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul o lovește.

După impact, fetita zboară prin aer și cade la pământ, dar din fericire se ridică râzând. "Ești bine?", întreabă tatăl ei, cunoscut în circuitul luptelor sub denumirea de "Maximus". "Petrecându-mi timpul alături de fiica mea, învățând-o lecțiile de viață", a scris bărbatul pe contul lui de Facebook, lângă imaginile în care fetița se poate vedea cum se distrează cu inelele în timp ce tatăl ei se antrenează. Luptătorul a fost aspru criticat pe platforma online pentru aceste imagini care nu au fost privite cu ochi buni nici de fanii lui.

Dar și așa, opiniile au fost divizate. Dacă unii l-au criticat, alții i-au luat apărarea și au sugerat că Richard Abraham este un luptător profesionist care știe ce face și că fata nu a suferit nicio accidentare. ”Ce naiba e în neregulă cu tine? Îi puteai rupe ușor piciorul sau cine știe ce se putea întâmpla mai rău”, a spus unul dintre utilizatorii de internet, susținut de altul: ”Această pernă protectoare nu este suficientă pentru o fetiță ca ea, ar trebui să știi cât e de periculoasă, ești un idiot", au reproșat alții. (digisport.ro)

 

Comentarii