VIDEO: Impact frontal la Ţibăneşti. Şoferiţă în comă după ce nu a acordat prioritate

vineri, 02 august 2019, 01:50
1 MIN
 VIDEO: Impact frontal la Ţibăneşti. Şoferiţă în comă după ce nu a acordat prioritate

Un grav accident de circulaţie care a avut loc ieri la Ţibăneşti a necesitat intervenţia elicopterului SMURD. Două autoturisme s-au ciocnit frontal cu viteză, unul dintre ele fiind în flăcări la momentul în care au ajuns la faţa locului paramedicii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, accidentul a avut loc în jurul orei 9.30. O femeie de 61 de ani conducea o maşină marca Dacia Logan dinspre Grieşti şi a încercat să se încadreze pe DJ 248 A. Femeia nu a acordat însă prioritate de trecere unui Opel, condus de un tânăr de 20 de ani. 

Femeia de 61 de ani a fost găsită în afara autoturismului, iar când au ajuns la faţa locului, martorii şi un echipaj medical au aşezat-o pe uşa maşinii, pentru a asigura o suprafaţă dură. Starea acesteia este foarte gravă, deoarece a suferit multiple traumatisme, inclusiv unul cranio-cerebral sever, a fost intubată şi ventilată mecanică şi se află în comă de gradul al III-lea. Au mai fost alte două victime ale accidentului, care au scăpat cu răni mai puţin grave faţă de femeie. O tânără care se afla pe locul din dreapta, în vârstă de 18 ani, a suferit un traumatism al coloanei cervicale şi la nivelul genunchiului, în timp ce şoferul celeilalte maşini, un bărbat de 20 de ani, a suferit două traumatisme, la cotul şi genunchiul drept. Cu toţii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Comentarii