VIDEO Maşina Google Street View, strivită de un tren în judeţul Mehedinţi

miercuri, 10 mai 2023, 12:42
2 MIN
 VIDEO Maşina Google Street View, strivită de un tren în judeţul Mehedinţi

Un accident rutier între un autoturism și un tren s-a produs, miercuri, în comuna Butoiești, judeţul Mehedinți. Este vorba despre o maşină serviciului Street View de la Google.
 

Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, nu a acordat prioritate de trecere trenului la o trecere la nivel fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere și semnale acustice și luminoase, iar cele două vehicule au intrat în coliziune.

În urma impactului, mașina a fost proiectată pe un teren agricol.

Conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Mecanicul de tren a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, însă șoferul nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției oraș Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoiești, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere și semnale acustice și luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului și a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact autoturismul a fost proiectat pe un teren agricol.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Mecanicul de tren a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conducătorul auto urmând a fi testat după acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Mehedinţi.

Sursa: reporter 24

Comentarii