VIDEO: Parcare periculoasă în Iași: șofer bătut cu pumnii în cap, polițist local dus la spital

joi, 19 mai 2022, 11:41
1 MIN
 VIDEO: Parcare periculoasă în Iași: șofer bătut cu pumnii în cap, polițist local dus la spital
Un poliţist local a ajuns la spital după ce a fost bătut de un şofer recalcitrant, care s-a enervat după ce a fost amendat pentru parcare neregulamentară.

După ce a fost legitimat de către poliţişti, şoferul a avut un comportament agresiv, deplasându-se la autospeciala de serviciu a Poliţiei Locale Iaşi, în care poliţistul local încheia procesul verbal de constatare a contravenţiei şi a lovit cu picioarele maşina şi pe unul dintre agenţi. 

„În urma agresiunii, poliţiştii locali l-au imobilizat pe conducătorul auto în cauză şi l-au condus la Poliţia Municipiului Iaşi, unde se află şi în prezent, iar poliţistul local s-a deplasat la UPU Sfântul Spiridon, pentru investigaţii medicale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi. 

Cei doi poliţişti locali s-au mobilizat imediat, au coborât din maşină şi l-au imobilizat pe şoferul agresiv. În timp ce era culcat la pământ, cei doi poliţişti au început să-l lovească cu pumnii în cap.

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi a transmis că va începe o cercetare internă, pentru a stabili cauzele care au condus la acest incident şi dacă au fost respectate procedurile pentru imobilizarea persoanei şi folosirea forţei.  

Sursa: Adevărul

Comentarii