VIDEO: Patronul unui magazin din Războieni şi-a lovit soţia cu toporul și apoi s-a spânzurat

luni, 15 februarie 2021, 11:46
1 MIN
 VIDEO: Patronul unui magazin din Războieni şi-a lovit soţia cu toporul și apoi s-a spânzurat

UPDATE: Femeia lovită de soţ a lăsat în urmă cu câteva zile un mesaj pe Facebook, mesaj ce arată că trecea printr-o perioadă mai delicată. “Atunci când judeci asigură-te că tu ești perfect.  Eu nu sunt perfectă și nici nu vreau… pentru că nimeni nu este perfect.. îți las ție perfecțiunea și eu rămân cu defectele mele. Timpul șterge… Da, doar el știe să păstreze ca nimeni altul ceea ce nu trebuie pierdut…Dacă știi să citești o privire o să înțelegi un Suflet”

UPDATE: Coordonatorul UPU SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a declarat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, este intubată şi ventilată, ea fiind internată în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

TEXT INITIAL: Un bărbat, in varsta de 53 de ani, din localitatea Războieni şi-a lovit soţia cu toporul în cap, iar după acest gest a mers într-o magazie şi s-a spânzurat. Cearta dintre cei doi a pornit de la bani. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă şi încearcă să o resusciteze pe femeie. Bărbatul a fost găsit fără viaţă.Vecinii sustin ca neintelegerile dintre cei doi erau mai vechi, iar barbatul ar fi mai agresat-o pe femeie si in trecut. 

Comentarii