VIDEO Prețuri ca pe Coasta de Azur la Năvodari. Cât a ajuns să coste o oră de parcare

joi, 07 iulie 2022, 13:58
1 MIN
 VIDEO Prețuri ca pe Coasta de Azur la Năvodari. Cât a ajuns să coste o oră de parcare

O oră de parcare a ajuns să coste chiar 500 de lei în Năvodari, în plin sezon estival, când litoralul este plin de turiști.

Este suma cerută pentru a parca mașina o oră în parcarea unui complex rezidențial din Năvodari, Wave Residence, deținut de fostul consilier local Cristian Popescu.

Tariful perceput ar putea fi o strategie a dezvoltatorului de a păstra libere locurile de parcare pentru turiștii care sunt cazați în complex, potrivit publicației Replicaonline.Investitorul apropiat de fostul primar Nicolae Matei a ridicat de-a lungul anilor mai multe imobile în prima linie la mare pe care le închiriază pe timpul sezonului estival.

Societatea Wave House SRL a fost înființată în anul 2013 și are sediul în orașul Năvodari. Firma este deținută și controlată de fostul consilier Popescu Cristian Ștefan și soția sa, Popescu Mihaela Vica.

Preț record pentru un loc de parcare și la Brașov

Un alt record a fost înregistrat la Brașov, la sfârșitul lunii iunie, când un loc de parcare a fost închiriat cu 6.500 de lei/an. Un bărbat și o femeie s-au bătut la licitația pornită de la prețul de 144 de lei

Sursa: replicaonline

Comentarii