VIDEO – Soţia şefului CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a izbit cu maşina de un copac

vineri, 03 februarie 2023, 19:09
1 MIN
 VIDEO – Soţia şefului CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a izbit cu maşina de un copac

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, Valentina Timoşciuk, a fost implicată, vineri, într-un accident rutier produs pe bulevardul Revoluţiei din 1989, chiar în faţa Palatului Administrativ din Timişoara, după ce maşina de teren pe care o conducea a lovit un copac şi s-a izbit puternic de un indicator rutier.

Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Revoluţiei din 1989, dinspre bulevadrul C.D. Loga, spre Podul Decebal, chiar în faţa Palatului Administrativ din Timişoara care găzduieşte Consiliul Judeţean şi Prefectura Timiş.

O femeie aflată la volan a pierdut controlul direcţiei maşinii de teren în care se afla, a lovit un indicator rutier şi s-a oprit într-un copac. Maşina a rămas pe spaţiul verde dintre şosea şi linia de tramvai, fiind grav avariată.

La volan se afla Valentina Timoşciuk, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca. Întrucât nimeni nu a fost rănit şi au rezultat doar pagube materiale în urma accidentului, poliţiştii l-au clasat ca fiind tamponare.

Comentarii