VIDEO Spectacol de teatru jucat la lumina telefoanelor spectatorilor. Pană de curent masivă în Timișoara

vineri, 10 februarie 2023, 10:57
1 MIN
 VIDEO Spectacol de teatru  jucat la lumina telefoanelor spectatorilor. Pană de curent masivă în Timișoara

Cu o saptamana inainte ca Timisoara sa devina oficial Capiatala Culturala a Europei, spectatorii au avut partea de o surpriza neplacuta la Teatrul National din Timisoara.In timpul piesei „O scrisoare pierduta” a lui Ion Luca Caragiale, spre finalul primei parti, luminile s-au stins in sala, in urma unei pene de curent.

Spectatorii nu au plecat insa. Ba, mai mult, le-au asigurat artistilor conditii pentru ca spectacolul sa continue. Cu totii au aprins lanternele telefoanelor si au facut lumina in sala.

„Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTA pe scena Teatrului National din Timisoara. Enel lasa mare parte din Timișoara in bezna. Publicul aprinde lanternele telefoanelor si spectacolul a putut continua pana la finalul primei parti. Isi aduce cineva aminte cum era inainte de 1989? Astazi, in continuare, cand statul stinge lumina, publicul o aprinde„, au transmis reprezentantii Teatrului National Timisoara.

Dupa pauza, la cea de-a doua parte a piesei de teatru, s-a reluat alimentarea cu curent electric.

Pana de curent a afectat joi seara mai multe zone din Timisoara din centrul si nordul orasului. Conform reprezentantilor ENEL, problema va fi remediata pana la ora 22:00.

Mai mult, pe opiniatimisoarei

Comentarii