VIDEO: Un fashion show cu lecții de viață, rar întâlnit la Iași

marți, 12 martie 2019, 08:10
2 MIN
 VIDEO: Un fashion show cu lecții de viață, rar întâlnit la Iași

Duminică, 10 martie 2019, la Palas Mall Iași, Asociația OPEN YOUR HEART a organizat a 18-a ediție a fashion show-ului „Atipic Beauty 2019, Supported by Alin Gălățescu”. Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin și l-a avut ca invitat special pe Christian Bayerlein, protagonist „Touch Me Not”.

„M-am implicat cu tot sufletul în acest eveniment pentru că este exact genul de proiect care rimează cu convingerile mele cele mai profunde. Cunosc dizabilitatea îndeaproape și, de-a lungul timpului, am dedicat o mare parte a activității mele sociale și politice persoanelor din categoriile defavorizate. Gala Atipic Beauty nu se rezumă doar la o paradă a modei. Gala Atipic Beauty prezintă oamenilor o altă parte a dizabilității și încearcă să schimbe o mentalitate atât de dificil de modificat”, a declarat Cristina Nechita, designer.

„Atipic Beauty” este o prezentare de modă rar întâlnită în România, deoarece aceasta este destinată persoanelor cu dizabilități. Modelele erau în scaun cu rotile și au defilat pe podium însoțite de diverse femei de succes precum: prezentatoare radio, designer, decan al unei facultăți etc.

La începutul evenimentului a concertat saxofonistul Miklos Roland, provocând publicului numai emoții pozitive.

Apoi, moderatoarea show-ului, Cosmina Păsărin, a prezentat rând pe rând fiecare model, ce emoționa profund publicul cu povestea și sfaturile de viață, ce întăreau orice caracter al vreunei persoane. Ele au dovedit că pot exista femei de succes și în scaun cu rotile.

Spre final a venit pe scenă și primarul Mihai Chirica, ce a susținut un scurt discurs cu privire la acest eveniment.

La această prezentare de modă au defilat 12 modele, ce reprezentau câte o creație a unui designer, precum: Nicoleta Negură, Tina Olari, NICHI Cristina Nichita, Nissa, Aida Lorena Atelier, Loredana Sandu, Nicole Enea, Elen’s Tabita Gliga, L’Atelier Couture by Loredana Ciangău, Aryanna Karen, Aleha Toncea și Elisette.

Mădălina ȚUCU

Comentarii