VIDEO Un trotinetist neatent a căzut într-o groapă cu ciment proaspăt

miercuri, 28 februarie 2024, 10:55
1 MIN
 VIDEO Un trotinetist neatent a căzut într-o groapă cu ciment proaspăt

Un bărbat a fost rănit după ce a căzut într-o groapă de pe un șantier din Lugoj. Lovitura a fost foarte puternică, iar omul a ieșit din groapă cu fața plină de sânge.  A refuzat însă orice ajutor medical, preferând să se îngrijească singur acasă.
 

Accidentul a avut loc pe strada 20 Decembrie din Lugoj. În zona respectivă lucra o echipă de muncitori ai companiei de apă-canal din localitate. Aceștia tocmai ce au terminat lucrarea și astupaseră o parte din gropile  în care au turnat ciment. Lângă gropi, muncitorii au amplasat și un indicator prin care cei care circulau erau sfătuiți să ocolească zona.

Bărbatul, care circula cu o trotinetă electrică, nu a oprit la semn și nici nu a ocolit zona.  Trotineta pe care era a atins buza unei gropi și a fost proiectat în cea de-a doua. Nu a mai apucat să evite impactul și a căzut cu fața în cimentul proaspăt turnat. Lovitura a fost destul de puternică, iar fața omului era plină de sânge, dar acesta  a refuzat orice ajutor medical, preferând să se îngrijească singur acasă.
Intreaga scenă a fost surprinsă de o camera de supraveghere din zonă.

Sursa: Lugoj Info

FOTO: Opinia TImisoarei

Comentarii