„Festivalul girafelor“: bere, street food şi muzică live de azi până duminică

vineri, 07 iunie 2019, 01:58
2 MIN
 „Festivalul girafelor“: bere, street food şi muzică live de azi până duminică

Iubitorii de bere au ocazia să participe începând de astăzi la un eveniment care aduce în faţa publicului printre cei mai apreciaţi berari, dar şi diferite sortimente de bere.

„Festivalul girafelor 2019“ va avea loc în Grădina Palas în perioada 7-9 iunie, manifestările desfăşurându-se în intervalul orar 10.00 – 22.00. De asemenea, ieşenii au ocazia să savureze sortimentele de bere cu diferite preparate street food, dar şi să asculte muzică live.

„Festivalul Girafelor este în primul rând un eveniment care celebrează pasiunea pentru bere. De regulă, aceasta începe cu degustatul şi, pe măsură ce creşte în intensitate, culminează cu producţia berii în propria bucătărie spre exasperarea soţiilor. Mulţi dintre cei care au acum propriile fabrici de bere provin din rândul homebrewerilor, comunitate care creşte de la zi la zi. De aceea, în cadrul festivalului va avea loc un concurs, pe patru secţiuni, pentru homebreweri. Capra Noastră – Bere Artizanală făcută în Iaşi, Cearfisă, Bere Nemţeana şi THC Brewery sunt patru producători care îşi doresc să facă o şarjă de bere cu câştigătorul fiecărei secţiuni“, au menţio­nat organizatorii.

În ceea ce priveşte muzica, astăzi, pe 7 iunie, ieşenii îi vor putea asculta pe Eduard Draude (DJ set), Treble, Adam’s Nest, Onenightstand şi Odyssey, urmând ca sâmbătă pe scenă să urce Eduard Draude (DJ set), Petran & The Gang, Andrei Cerbu & The Crossroads şi Viţa de vie, invitat la Light Up Festival, iar pe 9 iunie iubitorii de muzică îi vor putea asculta pe Eduard Draude (DJ set), Petran & The Gang, Ţapinarii, Fără Zahăr, Astro Generale şi Baby Elvis.

Comentarii