Abandonată la naștere în 2003 în Pașcani, o tânără își caută părinții

luni, 06 februarie 2023, 08:13
2 MIN
 Abandonată la naștere în 2003 în Pașcani, o tânără își caută părinții

O tânără a apelat la grupul consacrat The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-i găsi pe cei care i-au dat viață. Are puține amănunte despre ea, respectiv nu știe numele părinților și nici data exactă a nașterii,  dar în schimb i s-a spus că tatăl lucra la Uzina CFR Pașcani. Miruna a fost abandonată la ușa secretariatului spitalului municipal Pașcani. Acum, ea a făcut public intenția ei de a-și regăsi părinții biologici.

POSTARE:

Povestea mea este una mai puțin obișnuită, chiar pare un mister!
Eu sunt Miruna, în certificatul meu de naștere mi-au trecut numai data de naștere 5 martie 2003 în orașul PAȘCANI, județul IAȘI, dar pot fi născută oricând în perioada decembrie 2002, martie  2003.
Imediat după naștere am fost adoptată, prin FUNDATIA IOSIF, de către o familie minunată căreia îi datorez totul.
Sunt aici pentru că îmi doresc să îmi cunosc rădăcinile, vreau să știu și eu mai multe despre soarta mea. Nu condamn în nici un fel decizia mamei mele, tot ceea ce îmi doresc este să o găsesc și să știu dacă mai am eventual și alți frați sau surori.
Nu sunt sigură de corectitudinea datelor mele întrucât au fost stabilite la presupunerea făcută de expertiza legală făcută în momentul când am fost găsită se pare de o asistentă la ușa secretariatul de la spitalul MUNICIPAL PAȘCANI.
Ceea ce am aflat în timp este că am fost căutată de bunicii mei la scurt timp după adopție, iar că bunicul meu a fost inginer la Uzina CFR PAȘCANI.
Deși am atât de puține informații, niciodată nu voi renunța să îmi caut rădăcinile, de aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să DISTRIBUIȚI anunțul meu, este imposibil ca nimeni să nu știe nimic despre mine sau despre destinul meu. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii