AUDIO: Andreea Antonescu s-a îmbătat cu iubitul ei la Iași și a sunat la 112

vineri, 21 februarie 2020, 03:00
2 MIN
 AUDIO: Andreea Antonescu s-a îmbătat cu iubitul ei la Iași și a sunat la 112

Ea a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din Copou. A fost amendată cu 4.000 de lei. Artista îşi petrecuse seara cu fiul consilierului judeţean Mircea Manolache. Cum explică apelul: „Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat şi au considerat că este vorba despre un sechestru“.

Cântăreaţa Andreea Antonescu a încasat o amendă de 4.000 de lei după ce a băut cu prietenul ei, apoi a sunat la numărul 112, solicitând ajutorul poliţiştilor, plângându-se că este sechestrată. Întâmplarea a avut loc miercuri noaptea spre joi, atunci când, în jurul orei 00.30, o femeie în vârstă de 37 de ani a sunat la 112 solicitând „o maşină de poliţie la blocurile Exclusiv Rezidenţial“, deoarece prietenul ei a sechestrat-o în casă. Operatorul de la 112 a întrebat apelantul de adresa ei, însă aceasta a început să se certe cu prietenul ei, Ştefan Manolache (fiul consilierului judeţean Mircea Manolache). Un echipaj de poliţie de la Secţia 2 Gară a mers la locul respectiv şi a încercat să identifice apartamentul de la care a sunat femeia, însă nu au avut succes.

„Poliţiştii au sunat la numărul respectiv, apoi au reuşit să vorbească cu tatăl prietenului tinerei care a sunat la numărul 112. După un timp, cei doi au ieşit din domiciliu şi au vorbit cu poliţiştii, precizând că este o greşeală. Cele două persoane se aflau sub influenţa alcoolului“, au precizat surse neoficiale.

Georgiana Andreea Antonescu a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 4.000 de lei pentru că a apelat inutil numărul 112. Aceasta a postat ulterior pe o reţea de socializare un text prin care nega faptul că ar fi sunat ea la 112.

„Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult la story-uri. Au venit copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat, şi au considerat că este vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă“, a scris Andreea Antonescu.

Ulterior, autorităţile au dat publicităţii înregistrarea audio a apelului 112 în care se aude clar că femeia a cerut ajutor, dar şi faptul că pare o farsă regizată pentru un pic de publicitate.

Comentarii