Bârfe şi şmenuri politice: iată-i pe erdoganii din partidoiul ieşean!

joi, 31 octombrie 2019, 02:50
3 MIN
 Bârfe şi şmenuri politice: iată-i pe erdoganii din partidoiul ieşean!

Vă mai amintiţi, stimaţi telespectatori, despre una bucată fază tare haioasă povestită de noi aicea de faţă la rubricuţă acuma vreo lună de zile despre dipotatul ieşean Mc’ Kovey de la partidoi? 

Cum care fază? Aia în care, la venirea lui din Turcia, pe aeroport a constatat că i s-a pierdut valiza, iar acesta a făcut scandal monstru acolo pe motiv că e vorba de un sabotaj la adresa unui demnitar al statului, bă nene băă!

În fine, să revenim: altceva voiam să vă povestim pe azi! Ştiţi cu cine era dipotatul atunci la aeroport, venind acasă? Cică era la braţ cu amicul dipotat Cât Ia, stimaţi telespectatori, şi amândoi zice-se că veneau, după cum se bârfeşte acum prin partidoi, de la o întâlnire politică de peste hotare. Acolo, însă, nu s-ar fi întâlnit cu politicieni străini, Erdogan sau alţii (he, hee…), ci, atenţiune-atenţiune, bârfele politice zic că ar fi negociat una sau alta cu gruparea Ponta. Ce anume? Hmm, asta nu mai ştim. Dar oare fostul dipotat Jakob Ban ştie? He, hee…

Ia-auzi încă una despre negoţuri politice cu lista în faţă!

Şi dacă tot vorbim de afiliaţii din astea negociate pe sub masă, haideţi să vă mai spunem una despre care se bârfeşte de zor în târg, pe la partidoi, ba chiar şuşaneaua asta zice-se că circulă dinainte de toate celelalte din branşa asta cu partidoiul şi Ponta. Ar fi vorba, zice-se, de sinatorul ieşean Bambilică, tot de la partidoi, care şi-ar fi negociat poziţia încă dinaintea valului de la moţiune, cu mult înainte.

Unele guri rele spun că ar fi primit angajament că va fi primul pe lista de candidaţi la senat a lui Ponta de la Iaşi, dar cu condiţia să-şi finanţeze singur cheltuiala de campanie. Aşa o fi, cine ştie? Numai că, fiind doar cinci sinatori de Iaşi în total, ca să se merite bănuţul şi ca gruparea Ponta plus Bambilică să poată spera la un senator în judeţ, va trebui să ajungă la alegeri înspre 100% împărţit la 5 egal cu 20%. Băă, ej’ nebun!?

Plan anti-tanti

Şi dacă tot vorbim de partidoi, haideţi să vă spunem şi de un plan prin care e săpată tanti Veorica de cei ce n-o mai vor. Planul acestora ar fi ca, până la alegerile de duminica ailaltă, aceşti membri de vază ai partidoiului să facă declaraţii care să scoată cât mai mult din sărite alegătorii la adresa PSD.

Motivul ar fi ca, în acest mod, tanti să fie ajutată să nu mai intre în turul II, ca să piardă astfel şefia partidului după alegeri. Nu credeţi? Păi voi o ştiţi de proastă pe Firea, să facă ea asemenea declaraţii enervante în direct, ca alaltăseară? Aşa că, vorba aia: ţineţi aproape, că enervările alea mari abia de-acuma vin!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii