Beyonce, vizată de un complot criminal! Află cum ar fi trebuit să fie omorâtă!

sâmbătă, 23 martie 2013, 18:29
2 MIN
 Beyonce, vizată de un complot criminal! Află cum ar fi trebuit să fie omorâtă!

Beyonce a fost ținta unui asasinat pus la cale de doi tineri. Aceștia aveau planuri bine stabilite atât pentru a o ucide pe cântăreața americană, cât și pentru alte celebrități din Statele Unite sau din Marea Britanie.

"Cum o rănim: îi tai mâini, picioare… arbaleta. Cum o omorâm: prin decapitare". Asta scria în jurnalul descoperit de polițiștii britanici în posesia a doi bărbați care aveau de gând să o omoare pe Beyonce. Frumoasa mulatră nu era singura vizată de un astfel de atac, printre alte celebrități care se aflau pe lisa ucigașilor numărându-se rapperul american Eminem și rapperul britanic Dizzee Rascal, solistele pop de la Girls Aloud, R. Kelly, Chris Brown,  sau cântăreața britanică Joss Stone.

De altfel, aceasta din urmă a fost cea datorită căreia răufăcătorii au fost prinși. Poliția a avut informații conform cărora bărbații în vârstă de 30 și respectiv 33 de ani puneau la cale un jaf la reședința artistei, urmând să o asasineze. Se pare că artista a trecut razant pe lângă pericol, deoarece era la reședința ei din Devon,  în timp ce infractorii înarmați dădeau târcoale reședinței acesteia.

Poliţiștii au intervenit după ce au fost avertizați de localnici că un Fiat rosu, suspect, in care se aflau doi barbati de culoare dădea târcoale zonei. Reprezentanții legii i-au percheziționat, găsind asupra lor mai multe arme, precum și hărți ale reședinței artistei, dar și jurnalul care le-a deconspirat planurile criminale.

libertatea.ro

Comentarii