Cum s-au cunoscut, în anii ’80, Vanghelie și Piedone: unul făcea bișniță, celălalt era bucătar și vindea carnea la 100 lei/kg

sâmbătă, 30 martie 2024, 10:02
1 MIN
 Cum s-au cunoscut, în anii ’80, Vanghelie și Piedone: unul făcea bișniță, celălalt era bucătar și vindea carnea la 100 lei/kg

Cum s-au cunoscut, în anii ’80, fostul primar PSD ale Sectorului 5, Marian Vanghelie, și actualuil primar, Cristian Popescu Piedone: unul făcea bișniță, celălalt era bucătar și vindea carnea la 100 lei/kg. Mărturisirile au fost făcute de Vanghelie, într-un interviu la Realitatea TV.

Marian Vanghelie a anunțat că va candida din nou pentru funcția de primar al Sectorului 5. Piedone Popescu îl susține, pentru acest post, pe fiul său, Vlad, în timp ce alianța PSD-PNL l-a propus pe un obscur consilier PSD Adrian Vigheciu.

Cum s-au cunoscut Marian Vanghelie și Piedone

„Eu îl cunosc din 1980 si ceva, lucra bucătar la «Mărul de Aur». Eu, la vremea respectivă, nu mi-e rușine (să spun – N.R.) eram pe bulevard, făceam bișniță. Vindeam bilete (la film – N.R.), vindeam valută, nu furam! Făceam 1.000-2.000 de lei pe zi.

Și noi ne duceam, mai mulți, care făceam bani și cumpăram carne cu 100 de lei (kilogramul – N.R.), că așa se cumpăra, de la restaurant, de la domnul Piedone”, a povestit Vanghelie la Realitatea TV.

Acesta a relatat și cum a evoluat relația cu Piedone după 1990, sugerând că pe actualul edil-șef al Sectorului 5 l-a ajutat Dan Ioan Popescu. Acesta a fost unul dintre cei mai controversați miniștrii ai Industriei, care din PSD a ajuns la Partidul Conservator, controlat de Dan Voiculescu, din care face parte acum și actualul primar al Sectorului 5. Citeşte articolul complet pe defapt.ro.

Comentarii