Dezbatere LIVE cu Beatrice Mahler şi Florin Roşu despre număr alarmant de mare de infecţii

miercuri, 08 iulie 2020, 19:20
2 MIN
 Dezbatere LIVE cu Beatrice Mahler şi Florin Roşu despre număr alarmant de mare de infecţii

România a ajuns în vârful epidemiei de coronavirus, înregistrând miercuri cel mai mare număr de cazuri de la debutul pandemiei, într-o singură zi – 555. Cum s-a ajuns în această situaţie? Cât de mult creşte riscul infectării pentru fiecare dintre noi? Câţi pacienţi infectaţi pleacă de bunăvoie din spital, după decizia CCR? 

Cum sunt afectaţi copiii şi tinerii de noul coronavirus? Ce vină poartă rostogolirea dezinformărilor şi a teoriilor conspiraţiei? Beatrice Mahler, medic pneumolog şi managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti, şi Florin Roşu, medic ATI, şeful secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi, răspund la aceste întrebări într-o dezbatere online HotNews.ro joi, de la ora 15:00.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistele Clarice Dinu şi Alina Neagu, HotNews.ro, şi Mădălina Olariu de la Ziarul de Iaşi (PressHub.ro).

Puteţi adresa întrebări invitaţilor folosind formularul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele care conţin injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.

Despre redacţia virtuală #CovRoMd

Reţeaua informală #CovRoMd cuprinde 27 de publicaţii de nivel local, regional, naţional, reprezentate de PressHub: Express de Banat (Caraş-Severin, Timiş), Mesagerul de Sibiu (Sibiu), Monitorul de Cluj (Cluj), Alba24.ro(Alba, Cluj, Hunedoara, Maramureş, Sibiu, Timiş), Gazeta de Dimineaţă (Hunedoara), Argeşul Online (Argeş), Epoch Times Romania (naţional),Monitorul de Botoşani (Botoşani), Oradea Press (Bihor), eBihoreanul(Bihor), Átlátszó Erdély (Harghita, Covasna, Cluj, Bihor, Satu Mare, Mureş), Revista 22 (national level), Zi de Zi (Mureş), Jurnalul Văii Jiului (Hunedoara), Arad24.net (Arad), Banatul Azi (Timiş, Arad, Caraş-Severin), inRoman.ro (Neamţ), Resita.ro(Caraş-Severin), Liber în Teleorman (Teleorman), Info Sud-Est(Tulcea, Constanţa), Jurnalul de Argeş (Argeş), Crişana (Bihor), Transilvania Reporter (Bistriţa-Năsăud, Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj), Gazeta de Sud (Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt), Viaţa Liberă (Galaţi), Ziarul de Iaşi (Iaşi) şi Vrancea24 (Vrancea). La nivel european, reţeaua include partenerul EURACTIV.ro (parte a reţelei pan-europene EURACTIV, prezentă în 14 ţări, cu sediul central la Bruxelles), la nivelul Republicii Moldova, report.md, şi, la nivelul unei comunităţi de 5,6M de utilizatori în România şi 1M în diaspora românească, HotNews.ro, prin platforma de dezbateri interactive, LIVE VIDEO #deladistanţă.

 

 

Comentarii