Fostul preşedinte îl ironizează pe Mihai Gâdea: ”Mă ofer să-l antrenez”

duminică, 09 iunie 2019, 20:43
2 MIN
 Fostul preşedinte îl ironizează pe Mihai Gâdea: ”Mă ofer să-l antrenez”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că, dacă social democraţii vor merge pe varianta Mihai Gâdea la prezidenţiale, nu vor avea nicio şansă. Totodată Băsescu acuză că a scăzut mult nivelul de exigenţă, dacă se vorbeşte de asemenea candidaţi.

"Mi-aţi pus în faţă un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă şi-l ia ca şi candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio şansă să fie preşedintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigenţă la prezidenţiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soţul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Preşedinţia României", a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Acesta a mai spus că Gâdea "e vulnerabil dacă îl buşeşte cineva. el e tare dacă vorbeşte singur. (…) Trebuie să faci şi acte de binefacere.Dacă vrea să candideze, îl pot lua să îl antrenez câteva săptămâni". Despre Dan Puric, profil de candidat, Băsescu a răspuns: "Dan Puric e isteţ, e un om care, la ce i-am ascultat din conferinţe, e un om care are un set de gânduri. Nu ştiu, nu neapărat şi de valori. De multe ori nu îl aprob, dar ar putea fi un bun vorbitor şi care nu s-ar intimida în faţa unui preopinent". Despre Aurel Pop, fostul şef de stat susţine: "Aurel Pop e altceva. Ar fi o figură care ar impune şi ca independent, darămite dacă ar fi şi susţinut de un partid"

 

Comentarii