(FOTO) Moşul a ajuns la familia cu 10 prichindei. Ei au locuit în fosta haltă CUG

duminică, 24 decembrie 2017, 13:20
2 MIN

In mini-campania noastră de Crăciun ,,Un brăduţ pentru Elena,, s-au strâns mai multe lucruri decât ne-am aşteptat. Nu doar ieşenii au donat haine, jucării şi dulciuri, ci şi persoane din judeţul Vaslui. În casa cu 10 copii, Moş Crăciun a ajuns ieri cu un frigider nou, bani pentru lemne si butelie, haine, dulciuri, alimente, fructe şi tot ce mai este necesar unei familii numeroase. Mini-campania noastă a avut loc în parteneriat cu psihologul ieşean Oana Rotaru, care a reuşit să mobilizeze foarte multe persoane din jurul ei. 

,Recunosc că sunt legată emoţional de aceste familii care au locuit în fosta Halta Cug. Au trecut doi ani, toţi au casă datorită mediatizării situaţiei lor precare în Ziarul de Iaşi. Mulţi ieseni le-au sărit în ajutor. În ceea ce mă priveşte, actele caritabile sunt un gest de omenie, care ne aminteşte faptul că unii oameni nu au poate aceleaşi oportunităţi pe care le oferă viaţa altora. Dăruieşti pentru că simţi să o faci. Eu nu am alt raţionament. Dacă fiecare dintre noi am ieşi din zona de confort pentru a ajuta pe cel care se afla în nevoi, s -ar schimba radical situaţia. Când mă refer la ajutor, acesta nu înseamna doar lucruri materiale ci şi suport emoţional, consiliere, acceptare, respect, locuri de muncă, etc. Acţiunile caritabile înseamnă efort, mobilizare şi multe emoţii. Multumesc prietenilor, colegilor şi celor care s -au alăturat acestei acţiuni, dar şi Ziarului de Iaşi pentru frumoasa colaborare. Vă doresc Sărbători fericite alături de cei dragi, şi un an nou mai bun!,, a fost mesajul Oanei Rotaru.

Lista onorabilă a donatorilor

Camelia Margareta Bogdănici, Constantin Coţofană, Ciubotariu Mihai, Dana Butnaru, Simona Radu, Oana Vlad, Ionela Iaşi, Alina, Luminita Geman, Asociatia Blessing Hearts, Liliana Năstasă, Marcela Druhuş, echipa Hotel International, Andrei Tudose, Adrian Isăceanu, Consuela Bolohan şi Alexandra Lazar. Moş Craciun – Daniel Gliga – student anul I la Facultatea de Informatică

 

Comentarii