Ieşeanul Ioan Dan Niculescu, comemorat cu muzică rock şi spectacol de lumini pe pârtia din Copou

miercuri, 22 iunie 2016, 17:33
2 MIN
 Ieşeanul Ioan Dan Niculescu, comemorat cu muzică rock şi spectacol de lumini pe pârtia din Copou

Evenimentul „Rocanotherworld“ este organizat mâine, pe 23 iunie, când Ioan Dan Niculescu ar fi împlinit 38 de ani. Vor cânta până a doua zi dimineaţă trupele Alternosfera, byron, FiRMA, Fine, It’s Pink, Showberry şi Tehnowall.

Mâine, 23 iunie, de la ora 18, va avea loc un eveniment de comemorare a ieşeanului Ioan Dan Niculescu, cel care a fost unul dintre coordonatori campaniei online a lui Klaus Iohannis şi care a lucrat la compania Argo, cea care a realizat grafic candidatura pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii a oraşului Baia Mare. Organizatorii sunt nume cunoscute din industria creativă ieşeană şi îşi doresc ca evenimentul „Rocanotherworld“ să devină unul dintre cele mai mari şi mai importante din Iaşi. 

Acesta este organizat pe 23 iunie, când Ioan Dan Niculescu ar fi împlinit 38 de ani şi va fi organizat pe pârtia de schi Sărărie. Vor cânta până a doua zi dimineaţă trupele Alternosfera, byron, FiRMA, Fine, It’s Pink, Showberry şi Tehnowall. „Ia cu tine o păturică şi vino joi seara să sărbătorim ziua lui Roca aşa cum probabil şi el şi-ar fi dorit: cu muzică şi fericire, de la apus până la răsărit. Vom cânta, vom povesti amintiri din călătorii, ne vom bucura că suntem împreună pentru a duce numele lui mai departe“, au transmis organizatorii într-un mesaj publicat pe Facebook.

Aceştia îşi doresc ca evenimentul să aibă loc în fiecare an, pe 23 iunie şi, prin amploare şi efortul investit în organizare, să devină cel mai mare din Iaşi, urmând a avea loc la ediţiile următoare, pe lângă concerte, şi elemente de gastronomie, de publicitate, lucrurile care-l pasionau pe ieşeanul care ar fi împlinit mâine 38 de ani. „Spunea cineva, la un moment dat, pe Facebook, într-unul dintre mesajele de condoleanţe că Roca a fost cel mai iubit dintre pământeni. A avut un impact foarte mare în viaţa a foarte multor persoane care îl cunosc. Ne dorim, în special prietenii lui foarte apropiaţi, să nu fie uitat niciodată şi vom face acest eveniment cu tot felul de lucruri pe care şi le dorea şi el“, a declarat Marius Ursache, unul dintre organizatori, fondatorul companiei Grapefruit.

Toată organizarea din acest an s-a desfăşurat într-o singură zi şi sunt incluse şi proiecţii de lumini, de clipuri video cu viaţa lui Ioan Dan Niculescu, va fi lansat şi un site cu amintiri despre acesta, vor fi artişti tatuatori care vor tatua celor care doresc un simbol care-l reprezenta pe ieşean şi care este şi logo-ul festivalului. Dacă vor primi o serie de aprobări, organizatorii vor să lanseze şi mai multe lampioane. Intrarea este liberă.

Comentarii