Imagini “savuroase” de la concursul de preparate tradiţionale organizat de USV Iaşi

sâmbătă, 18 martie 2023, 17:40
1 MIN
 Imagini “savuroase” de la concursul de preparate tradiţionale organizat de USV Iaşi

Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi a organizat astăzi un concurs dedicate preparatelor tradiţionale. Pe lângă zecile de echipe care s-au înscris la acest concurs au venit şi foarte mulţi curioşi şi gurmanzi.

“Un veritabil eveniment gastronomic al preparatelor tradiţionale! Astăzi,18 martie 2023, la Facultatea de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare – FIRAA Iaşi – s-a desfăşurat Concursul Naţional "IDENTIFICARE DE PRODUSE TRADIŢIONALE", organizat de USV Iaşi şi Direcţia Agricolă Judeţeană Iaşi.

Au fost înscrise în concurs 35 produse, la categoria "preparate de bază", 29 produse la categoria "preparate dulci" şi două băuturi.

În această ediţie, pe lângă faptul că numărul preparatelor s-a dublat, mai este de remarcat faptul că printre candidaţi au fost şi doi studenţi din Turcia, beneficiari ai programul Erasmus+ şi o elevă de la Şcoala Gimnazială ,,Miron Costin” din Bacău. FELICITĂRI tuturor participanţilor, organizatorilor şi câştigătorilor!”, se arată pe pagina de socializare a Universităţii de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

Comentarii