Jumbo va deschide magazinul din Iaşi în luna octombrie. Retailerul grec are un hectar pe bd. Socola

sâmbătă, 23 septembrie 2023, 01:50
2 MIN
 Jumbo va deschide magazinul din Iaşi în luna octombrie. Retailerul grec are un hectar pe bd. Socola

Lucrările începute în primăvara acestui an la magazinul Jumbo din Iaşi de pe bulevardul Socola, în locul fostei hale Iasitex (Ţesătura), se apropie de final.

Surse oficiale au precizat pentru „Ziarul de Iaşi” că magazinul se va deschide în cursul lunii viitoare, după mai bine de doi ani de când retailerul de jucării şi decoraţiuni interioare din Grecia şi-a anunţat investiţia în oraşul nostru, dar a tot amânat-o. Va fi al 17-lea magazin operaţional din România al retailerului grec.

Jumbo este amplasat în proximitatea Dedeman Primăverii, şi, potrivit informaţiilor obţinute, are o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, circa 4.000 mp de spaţii de depozitare şi birouri, urmând să se amenajeze 360-380 de locuri de parcare, dintre care aproximativ 230 vor fi acoperite.

Tot anul acesta, în luna iulie, retailerul din Grecia a lansat şi magazinul online în România, unde se găsesc majoritatea categoriilor de produse pe care Jumbo le comercializează în unităţile sale.

Poziţionat pe segmentul de preţ accesibil, Jumbo a intrat pe piaţa din România în anul 2013, când a deschis primul magazin în Timişoara. Jumbo EC.R., subsidiara din România, a fost înfiinţată pe 9 august 2006, având sediul social în Bucureşti, sectorul 3, se precizează în Raportul de activitate Jumbo SA pentru primele şase luni ale anului 2023.

Tot aici se menţionează şi faptul că Jumbo ΕC.R are operaţionale în România, în prezent, 16 magazine, la care se adaugă şi magazinul online, lansat în iulie 2023. Mai exact, Jumbo are 4 magazine în Bucureşti şi câte un magazin la Timişoara, Oradea, Arad, Ploieşti, Piteşti, Constanţa, Suceava, Bacău, Brăila, Braşov, Craiova şi Sibiu. Retailerul grec a ajuns la aproximativ 1.500 de angajaţi în România, la care se vor adăuga cât de curând şi cei de la magazinul din Iaşi.

Conform planurilor de expansiune prezentate în acelaşi raport, consultat de „Ziarul de Iaşi”, Jumbo va mai deschide încă două magazine anul viitor, unul în Oradea, iar celălalt în Timişoara, iar în anul 2026 încă unul în Bucureşti. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii