Mai multe cartiere din Iaşi, rămase fără apă potabilă marţi dimineaţă

marți, 21 februarie 2023, 09:19
1 MIN
 Mai multe cartiere din Iaşi, rămase fără apă potabilă marţi dimineaţă

Furnizarea apei potabile este întreruptă marţi dimineaţă în mai multe zone din cartierele Păcurari, Canta și zona Gării.

“În vederea remedierii unei avarii, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de marți 21 februarie 2023 până la ora estimată 14.00, către utilizatorii din străzile Râpa Galbenă, Gavril Muzicescu, Arcu, șoseaua Arcu (parțial), Bacinschi, strada și stradela Florilor, Spinți, Străpungere Silvestru (parțial), Moara de Foc, Luca Arbore (parțial), Nicolau, Toma Cozma (parțial), Petru Poni, Băncilă, Niciman, Manolescu, Horga, strada și stradela Păcurari.

Apa este oprită de asemenea și pe strada Hlincea, și tot din cauza unei avarii apărute la o conductă. Aici, reluarea furnizării apei este estimată în jurul orei 13.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, clienții pot suna la numărul de telefon 0232.969”, precizează reprezentanţii Apavital.

Comentarii