O firmă din Sibiu, printre câștigătorii contractului-cadru de 8,5 milioane de lei cu Administrația Prezidențială. Compania a făcut parte din grupul deținut de un apropiat al președintelui Iohannis

marți, 07 mai 2024, 17:37
2 MIN
 O firmă din Sibiu, printre câștigătorii contractului-cadru de 8,5 milioane de lei cu Administrația Prezidențială. Compania a făcut parte din grupul deținut de un apropiat al președintelui Iohannis

Transilvania Holiday Travels SRL, o firmă desprinsă din grupul Sobis, deținut de omul de afaceri sibian Martin Muller, este alături de Tarom și alte două societăți din București, câștigătoarea unei licitații de 8,5 milioane de lei inițiată de Administrația Prezidențială, scrie Turnul Sfatului.

Cele patru companii au câștigat un acord-cadru pe patru ani pentru servicii de transport aerian de călătorii în țară și străinătate ale președintelui Klaus Iohannis, dar și ale viitorului președinte al României. Asta, pentru că acest contract-cadru va fi valabil timp de patru ani, astfel că va continua și după ce președintele Iohannis își va încheia mandatul, în decembrie 2024.

Societatea Transilvania Holiday Travels SRL nu mai este oficial parte din grupul de firme deținut de omul de afaceri Martin Muller din februarie 2024.

Sobis a avut 50% din părțile sociale ale societății până la 1 februarie 2024. De la acea dată, părțile sociale sunt împărțite între Diana Cristina Lazăr și George Radu Lazăr.

George Radu Lazăr a fost manager al Păstrăvăriei Albota, deținută de Martin Muller, în 2016, iar între 2018 și 2020 a fost managerul Restaurantului Hermania, deținut tot de Martin Muller, iar acum încă se mai ocupă de o parte din investițiile omului de afaceri, după cum precizează chiar el.

”Pentru noi, acest acord-cadru este același lucru ca și un alt contract. Nu e absolut nimic deosebit. Doar că suntem suntem singura societate din țară, singura care nu e din București, care e prinsă în acest contract. E singura mea mândrie, în rest, totul se derulează ca și cu un alt client”, a declarat pentru Turnul Sfatului George Radu Lazăr.

Mai mult, pe g4media

Comentarii