Reacția lui Trump după ce fiul său a recunoscut că a acceptat ajutorul Rusiei

marți, 11 iulie 2017, 22:45
1 MIN
 Reacția lui Trump după ce fiul său a recunoscut că a acceptat ajutorul Rusiei

Preşedintele american, Donald Trump, a salutat marţi "transparenţa" de care a dat dovadă fiul său cel mare, Donald Jr., pe subiectul întâlnirii acestuia cu o avocată rusă prezentată ca emisar al guvernului de la Moscova.

"Fiul meu este o persoană de mare calitate şi aplaud transparenţa sa", a declarat preşedintele, într-o declaraţie citită de de purtătoarea sa de cuvânt.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, a publicat marţi preventiv pe Twitter e-mailuri care arată că a acceptat în vara lui 2016 să primească ajutorul puterii din Rusia pentru eventuala subminare a candidaturii democratei Hillary Clinton, sub forma unor informaţii presupus compromiţătoare.

Donald Trump Jr. a fost contactat la 3 iunie 2016 de o cunoştinţă, Rob Goldstone, un agent care îl reprezintă pe cântăreţul rus Emin Agalarov, a cărui familie este apropiată de cea a lui Donald Trump. În acest e-mail, Rob Goldstone indică faptul că procurorul general al Rusiei a oferit, prin intermediul tatălui lui Emin Agalarov, "să ofere campaniei lui Trump informaţii şi documente oficiale care ar incrimina-o pe Hillary şi tranzacţiile sale cu Rusia şi care ar fi extrem de utile tatălui dvs". 

realitatea.net

Comentarii