STEAUA – CFR CLUJ: Derby-ul care poate decide titlul

sâmbătă, 17 august 2013, 17:09
3 MIN
 STEAUA – CFR CLUJ: Derby-ul care poate decide titlul

STEAUA – CFR CLUJ se joaca sambata seara pe stadionul Ghencea, de la ora 21.30, in cadrul etapei a 5-a din Liga I.

Meciul dintre STEAUA si CFR se joaca cu doar cateva zile inainte de intalnirea de foc cu Legia Varsovia din play-off-ul Champions League. Tehnicianul stelistilor, Laurentiu Reghecampf, ar fi vrut sa menajeze o parte dintre titulari, insa se teme ca CFR poate porni in forta, impulsionata de schimbarea de antrenor, dupa debarcarea lui Rednic.

Cei de la CFR Cluj nu au mai batut-o pe Steaua din noiembrie 2005, cand au terminat cu scorul de 1-0 acasa. Practic, de cand a venit Paszkany la echipa, CFR Cluj nu a reusit niciodata sa o invinga pe Steaua in deplasare.

Petre Grigoras, noul manager al echipei clujene, il va include in lot pe Cadu, dat afara de la echipa de Mircea Rednic dupa primele doua etape si spera sa-l surprinda placut pe patronul Arpad Paszkany.

De precizat ca la CFR vor evolua pe teren doi fosti stelisti, Florin Costea si Pantelis Kapetanos.

CFR a reusit in patru etape doar o victorie, sub comanda lui Rednic, 2-1 in meciul cu Viitorul. In celelalte trei meciuri are doua egaluri si o infrangere: 2-2 cu Poli Timisoara, 0-0 cu Botosani si 0-4 cu FC Vaslui.

Steaua are doua meciuri amanate, cu Astra si Concordia. In cele doua etape disputate, ros-albastrii au doua victorii: 2-1 cu Ceahlaul si 2-1 cu Dinamo. 

La partida STEAUA – CFR CLUJ din aceasta seara sunt asteptati circa 15.000 de suporteri. Pana sambata la pranz erau vandute  aproximativ 8000 de bilete. Suporterii ros-albastri nu prea se inghesuie la meci, in asteptarea partidei cu Legia Varsovia.

Dealtfel, Laurentiu Reghecampf se gandeste mai mult la meciul cu Legia Varsovia de saptamana viitoare si se declara increzator ca va duce echipa in grupe.

“Am discutat despre performantele din trecut care onoreaza clubul, despre predecesorii care au daruit Stelei atatea amintiri europene frumoase. Speram din adancul sufletului nostru sa incheiem luna august cu o calificare in grupele Champions League”, a spus antrenorul Stelei pentru uefa.com.

ECHIPE PROBABILE STEAUA – CFR CLUJ:

 www.dolcesport.ro a aflat echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va trimite pe teren contra CFR-ului, în această seară, de la 21:30, live pe dolcesport.ro.

LIVE / Steaua – CFR Cluj 0-0 (21:30)

Tehnicianul Stelei pare să nu fie convins cine merită să fie titular în spatele vârfului. Dacă la derby-ul cu Dinamo a fost Adrian Cristea, acum a venit rândul lui Nicușor Stanciu.

Echipa de start: Tătărușanu – Georgievski, Chiricheș, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari

Steaua joacă în această seară cu CFR Cluj, echipă văzută la startul competiţiei drept principala contracandidată la titlul de campioană, de la 21:30, în Ghencea.

CFR: Felgueiras, Velayos, Cadu, Piccolo, Camora, Deac, Voiculet, Djokovic, Florin Costea, Batin, Kapetanos.

Restul citeste pe realitatea.net

Comentarii