Sentinţă dură, după trei ani de procese:

Tânăra care i-a băgat cuţitul în gât unui taximetrist va sta 8 ani şi 10 luni după gratii

vineri, 12 iunie 2015, 01:56
2 MIN
 Tânăra care i-a băgat cuţitul în gât unui taximetrist va sta 8 ani şi 10 luni după gratii

Tânăra care acum mai bine de trei ani a înjunghiat în gât un taximetrist în timpul cursei a fost condamnată ieri de justiţie. Roxana Butnărică ar urma să stea opt ani şi zece luni în spatele gratiilor.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au condamnat-o, ieri, definitiv, la opt ani şi zece luni de închisoare cu executare pe Roxana Butnărică, tânăra care la începutul anului 2012 a înjunghiat în gât un ta­ximetrist. În acelaşi dosar, magistraţii au mai condamnat şi un complice de-al ie­şencei, Constantin Scorţescu, cel care a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru furt.

Roxana Butnărică este acuzată de tentativă la omor. Femeia l-a agresat pe taximetristul Ion Ţugui în dimineaţa zilei de 8 martie 2012. Atunci s-a urcat în taxi de pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar când a ajuns la Piaţa Păcurari l-a înjunghiat în gât pe taximetrist. În faţa anchetatorilor, ea a spus că ar fi recurs la acest gest deoarece pe durata cursei Ţugui ar fi pipăit-o.

Butnărică a fost prinsă de poliţişti la o lună după comiterea faptei. Căutările au fost îngreunate şi de faptul că victima a făcut o ca­racterizare greşită pentru poliţişti, spunând că agresoarea ar fi blondă, în timp ce Roxana Butnărică este brunetă. În timpul cercetărilor, procurorii au aflat că şi concubinul Roxanei Butnărică a sustras mai multe bunuri din maşina victimei. În timpul procesului, Butnărică a născut, ea fiind eliberată înainte de asta din arestul Poliţiei.

Comentarii