UPDATE: Accident fatal pe drumul morţii, la Leţcani. Două mașini au ieșit în decor (VIDEO)

luni, 01 august 2022, 19:12
1 MIN
 UPDATE: Accident fatal pe drumul morţii, la Leţcani. Două mașini au ieșit în decor (VIDEO)

Autorităţile din judeţul Iaşi anunţă un accident cu victime multiple, pe DN 28, la Leţcani. La faţa locului se intervine cu mai multe echipaje medicale.

UPDATE: Persoana încarcerată nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară. La 20.44 a fost declarat decesul. Echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier vor stabili cauza producerii accidentului rutier. Copiii implicați în accident au fost direcționați către spitalul "Sfânta Maria". Ceilalți adulți s-au ales cu răni sau fracturi și au fost trimiși către UPU "Sfântul Spiridon". 

TEXT INITIAL: ”Accident auto în Leţcani, pe DN 28, unde o maşină s-a răsturnat. Din informaţiile preliminare sunt 5 victime la locul evenimentului rutier”, anunţă, luni seară, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că sunt două maşini ieşite în decor, iar o persoană este încarcerată, posibil inconştientă. Intr-unul dintre autoturisme era sapte persoane: patru adulti si trei copii, iar in cealalta doua persoane. 

”La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, un echipaj pentru transport victime multiple şi trei echipaje de la SAJ. Suplimentar a fost trimis şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă”, a mai transmis sursa citată.

Acţiunea este în dinamică, deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

SURSA FOTO: Alo Iasi

Comentarii