Vreți un nou stadion în Iași? Rezultat sondaj Ziarul de Iași: scorul e deschis oricărui rezultat, încă puteți vota

sâmbătă, 03 februarie 2018, 17:30
2 MIN
 Vreți un nou stadion în Iași? Rezultat sondaj Ziarul de Iași: scorul e deschis oricărui rezultat, încă puteți vota

Intenția Primăriei de a construi un nou stadion în Iași a împărțit cititorii Ziarului de Iași în două tabere, ambele la fel de puternice, diferența procentuală fiind minimă.

Astfel, dupa ce peste 1.400 de cititori au votat online la întrebarea ZDI (VEZI AICI) până astăzi,  la ora 17:00 era o diferență de trei voturi.  50,1% s-au declarat împotriva proiectului, în timp ce restul de 49.9% ar dori un stadion modern. O oră mai târziu, ”balanța” s-a înclinat spre cealaltă tabără, iar la ora 19:00 cei care sunt împotriva proiectului au preluat conducerea, tot la o diferență de câteva voturi. Puteți vota până luni, 6 februarie, și să stabiliți rezultatul final. Sondajul a fost  creat pe 30 ianuarie 2018, peste o mie de cititori votând chiar din prima zi.

În schimb, majoritatea comentariilor din spațiul public resping vehement ideea administrației locale considerând că banii alocați ipotetic stadionului ar putea fi folosiți mult mai eficient în folosul ieșenilor.

Multumesc dar nu, multumesc. Prefer sa vad facut spitalul regional, parcari, renovate spitalele actuale, ca sa nu mai zic de drumuri asfaltate si muullltee alte chestii care se pot face cu banii ce s-ar da pentru un stadion”, a spus Irina Pascal.

”Este necesara asfaltarea strazilor cartierelor, refacerea si reconditionarea cailor de acces, a bordurilor, trotuarelor si a spatiilor verzi. M-am saturat sa calc in namol cand ies din bloc fiindca s-au creat cratere, cum nu s-a mai implicat nimeni sa refaca aceste zone inca de pe vremea lui Ceasca”, a completat Dilvio Gabriel

In loc de stadion mai bine preia primaria de la Universitatea Tehnica proiectul bazinului olimpic si sa il termine. E o rusine ca intr-un oras universitar asa mare sa nu exista un bazin de inot”, propune Ciprian Andrei

Ar trebui refăcut stadionul… sportul, în mod special fotbalul, are și el rolul său. Aș propune să se facă locuri și pt. alte discipline (innot, patinaj, gimnastică)… măcar așa să avansăm!… DAR PÂNĂ ACOLO AR TREBUI SPITALE, ORFELINATE, CĂMINE DE BĂTRÂNI, ADĂPOSTURI PT. OAMENII NEVOIAȘI, PT. ANIMALE… și lista e lungă”, GiVi MaryVi

Cezar Cezar arată de ce ar fi bun un nou stadion: Da.Poate asa mai scăpăm de concerte si de alte evenimente din centrul orașului ,care paralizează circulația!!

Sondajul realizat de ZDI, Este necesară construirea unui nou stadion în Iași?, a fost postat pe pagina de FB a ziarului si au votat peste 1.400 de cititori, fiind vizualizat de peste 33.000 de internauți. Subiectul a fost legat de intenția Primăriei de a construi un nou stadion, mai multe informații putând găsi AICI.

Astfel de sondaje, cu teme variate, vor fi realizate în fiecare săptămână pe pagina de FB a Ziarului de Iași.

Comentarii