16 cluburi din Iaşi cu peste 100 de locuri nu au încă aviz ISU

marți, 28 martie 2017, 01:50
2 MIN
 16 cluburi din Iaşi cu peste 100 de locuri nu au încă aviz ISU

Mai multe localuri şi cluburi din Iaşi funcţionează în continuare fără aviz de securitate de incendiu, cu trei luni înainte de expirarea termenului pentru obţinerea autorizaţiei. Potrivit unei situaţii prezentate de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), interpelat pe această temă de de­putatul PNL de Iaşi Costel Alexe, pe raza oraşului există 16 localuri şi cluburi cu o capacitate mai mare de 100 de persoane ce nu au încă un astfel de aviz.

„Ter­menul până la care construcţiile şi amenajările pot funcţiona fără autorizaţie de securitate la incendiu este de 30 iunie 2017. Acest termen se aplică tuturor cons­trucţiilor şi amenajărilor pentru care, în conformitate cu prevederile art. 30 din Legea 307/2006, trebuie obţinută autorizaţia de securitate la incendiu, in­di­ferent de momentul punerii în func­ţiune a acestora“, se precizează în răs­punsul MAI, adresa fiind publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

 

Lista cluburilor care trebuie să obţină autorizaţia

 

La solicitarea deputatului Alexe, MAI prezintă şi o situaţie cu 16 localuri şi clu­buri, cu o capacitate de peste 100 de persoane, care funcţionează fără a avea auto­rizaţie de securitate la incendiu valabilă. Printre acestea se numără Club Ti­mes, Club Skin, Club Bila 8, Club Ca­nabis, Bar The Legend, Master Pub şi localuri care sunt administrate de firme precum Unica SRL (Tudor Vladimi­rescu), Centru de evenimente Agora (şoseaua Nicolina), Rita şi Andreea SRL (bd. Alexandru cel Bun nr. 16), Cristis Store SRL (strada Lascăr Catargi nr. 12), Euro Market Junior SRL (Aleea Mihail Sadoveanu nr. 54), Complex Onyx SRL (şoseaua Bucium), Us-rom House Ltd SRL (strada Moara de Vânt nr. 31-33), Sera Less Inc SRL (strada Elena Doamna nr. 50), Poieni Iaşi SRL (zona de agrement Ciric) şi Admiral Company SRL (bd. Carol I nr. 48).  

 

 

Comentarii