A fost finalizat WC-ul public din staţia RATP Târgu Cucu

luni, 18 mai 2015, 16:20
2 MIN
 A fost finalizat WC-ul public din staţia RATP Târgu Cucu

Municipalitatea se pregăteşte să-şi închidă şantierele din zona Mănăstirii Golia.

Până acum au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzilor George Enescu şi Golia, precum şi a stradelei Armeană. A fost finalizată şi reabilitarea grupului sanitar public din Târgu Cucu, lucrându-se la amenajarea spaţiilor verzi, montarea stâlpilor pentru iluminatul public şi montarea mobilierului urban din apropierea mănăstirii. În paralel, continuă lucrările de refacere a picturii interioare, această parte a proiectului aflându-se în coordonarea Consiliului Judeţean.

Lucrările nu sunt însă la fel de avansate în zona Pieţei Unirii, ieşenii care au vrut să viziteze sâmbătă noaptea Muzeul Unirii având de ocolit gropi, bolovani şi grămezi de materiale. Lucrările de săpături de pe Lăpuşneanu, în dreptul cinematografului „Republica“ au început miercuri, zona fiind complet desfundată. Până acum au fost turnate doar plăcile de beton de pe mijlocul străzii, în dreptul fostului cinema „Tineretului“, pavarea cu dale din granit ajungând în dreptul Bisericii Banu.

„Şantierul pasajului pietonal subteran din Piaţa Unirii a ajuns la etapa finisajelor în sectorul accesului dinspre statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Scările de acces au fost complet refăcute şi a început placarea pereţilor cu dale din travertin. Pe acest tronson, pasajul îşi capătă astfel noul aspect, fiind prima porţiune ce se apropie de finalizare. După definitivarea reţelei electrice şi a tencuielilor din interiorul pasajului, în acest moment se lucrează la ultima etapă din modernizarea grupului sanitar şi continuă scoaterea plăcilor vechi şi a tencuielii din zona accesului spre palatul Braunstein“, au precizat reprezentanţii municipalităţii.
 

Comentarii