Ajutaţi o nevăzătoare să ajungă la Campionatul European de Popice!

luni, 18 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Ajutaţi o nevăzătoare să ajungă la Campionatul European de Popice!

Campania de strângere de fonduri este intitulată „Donez kilometri pentru campioni!“.

Asociaţia Creştin-Umanitară „Slujirea Vieţii“ strânge bani pentru o nevăzătoare care are drept vis participarea la Campionatul European de Popice pentru nevăzători. Campania de strângere de fonduri este intitulată „Donez kilometri pentru campioni!“, iar în cadrul acesteia Daniela Cadar va parcurge 750 de kilometri, din Franţa, peste Pirinei, spre Santiago de Compostela.
 
Daniela Cadar a început deja periplul său prin Franţa încă de pe data de 12 august, călătoria urmând să se încheie pe data de 24 septembrie. Pentru a putea îndeplini acest vis, Daniela Cadar s-a antrenat la începutul călătoriei sale, pregătindu-şi, de asemenea, echipament adecvat. „Timp de peste 40 de zile, în intervalul 12 august – 24 septembrie 2017, voi scrie povestea celor 750 de kilometri per pedes, din Franţa peste Pirinei pe Camino, pe traseul spre Santiago de Compostela. Visul Roxanei Munteanu este de a se califica la Campionatul European de Popice pentru Nevăzatori. Cei care vor să ne însoţească în demersul nostru ca pelerini spirituali sunt invitaţi să ne susţină cu donaţii. Moneda noastră de schimb este un kilometru de Camino per pedes, pentru 5 lei“, a declarat Daniela Cadar.
 
Donaţiile pot fi făcute direct de pe site-ul Asociaţiei Creştin-Umanitară „Slujire Vieţii“. Până în acest moment au fost făcute 3 donaţii, strângându-se 430 de lei din cei 3.750 de lei, suma pe care intenţionează asociaţia să o strângă. 

Comentarii