Alina Gorghiu: Cu sau fără Traian Băsescu, PMP e un partid sortit eşecului

vineri, 04 septembrie 2015, 16:32
2 MIN
 Alina Gorghiu: Cu sau fără Traian Băsescu, PMP e un partid sortit eşecului

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că, în opinia sa, PMP este un partid "sortit eşecului", "cu sau fără Traian Băsescu", pentru că formaţiunea nu a reuşit să convingă cu ceva electoratul, iar "pseudolideri" ai acesteia au ieşit cu subiecte care să genereze "scandal, nu construcţie".

Alina Gorghiu a fost întrebată, vineri, de jurnalişti, după deschiderea oficială a Şcolii de Vară a TNL de la Eforie Nord, ce părere are despre faptul că Traian Băsescu şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în PMP.

"Cu sau fără Traian Băsescu, PMP este un partid, în opinia mea, sortit eşecului. Nu a reuşit până acum să coaguleze o parte din electorat sau să convingă cu ceva electoratul din România în afară de momente în care pseudolideri ai acestui partid au ieşit cu subiecte care să genereze scandal, nu construcţie. Dar fiecare e liber să opteze pentru orice partid doreşte", a afirmat Alina Gorghiu.

Ea consideră că lui Traian Băsescu i-ar sta bine în "haina pensionarului".

"Traian Băsescu, prin absolut orice declaraţie a domniei sale, insistă să rămână în spaţiul public. Cred şi o s-o repet că domniei sale i-ar sta foarte bine în haina pensionarului. Nu cred că a ieşi cu o poziţie împotriva tuturor instituţiilor statului român înseamnă a face politică sănătoasă", a explicat Alina Gorghiu.

Întrebat, la rândul său, despre intenţia lui Traian Băsescu de a se înscrie în PMP, Vasile Blaga a spus: "Este problema domniei sale".

El nu se teme nici de faptul că parlamentari liberali ar părăsi partidul pentru a merge la PMP.

"Cine a vrut să plece, a plecat atunci când probabil vedeau un anumit viitor în PMP. Nu pleacă nimeni", a afirmat Blaga.

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirma, în 16 august, la finalul Conferinţei Regionale a PMP de la Alba Iulia, că, "probabil", din toamnă nu va fi "numai partenerul" reprezentanţilor formaţiunii, ci se va înscrie în acest partid.

Mediafax

 

Comentarii