Amenzi drastice pentru comercianţii din piaţa Păcurari

miercuri, 07 iunie 2017, 13:35
1 MIN
 Amenzi drastice pentru comercianţii din piaţa Păcurari

Comercianţii din piaţa agroalimentară Păcurari au fost amendaţi drastic de poliţişti şi inspectorii sanitari veterinari. La finele săptămânii trecute, angajaţi ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au derulat o acţiune pentru combaterea comerţului ilicit. 

„Reprezentanţii DSVSA au verificat dacă sunt respectate cerinţele legislaţiei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor la comercializarea produselor alimentare de către persoanele juridice cât şi de către persoanele fizice. Astfel, în urma constatării la comercializare a unor produse alimentare fără elemente de identificare, fără documente de provenienţă şi comercializarea acestora în condiţiile de igienă necorespunzătoare, au fost confiscate 10 kg de produse de patiserie/dulciuri, 1,4 kg unt şi 10 litri de vin. Produsele alimenare confiscate au fost dirijate către o firmă specializată pentru distrugere“, a precizat în comunicat conducerea DSVSA.

În total, pentru abaterile constatate au fost aplicate comercianţilor din piaţa Păcurari sancţiuni contravenţionale de 16.500 de lei. 

Comentarii