N

ATENŢIE! Blocaj pe Smârdan! Şoferii fac scandal (VIDEO&FOTO)

N

luni, 28 aprilie 2014, 13:56
2 MIN

\N

ORA 14:30

Strada Smârdan a fost închisă. Dalkia a deschis un mic şantier. Şoferii au rămas blocaţi. Nervii sunt întinşi la maxim.

ORA 02:50

Apa rece şi apa caldă vor fi oprite astăzi în mai multe zone din oraş. Şefii de la ApaVital au anunţat că vor sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii din străzile Dealul Viilor, Roşiori, Călăraşi, Eternitate, zona In­dustrială şi blocurile ANL din oraşul Hârlău, precum şi pentru cei din localităţile Bădeni şi Cepleniţa. Apa rece va fi oprită astăzi, între orele 8 şi 14, din cauza unor lucrări de igie­nizare a rezervoarelor.

Şi operatorul de termoficare va opri astăzi apa caldă între orele 8 şi 18, pentru consumatorii din zonele Gară-Ştefan cel Mare-Sfântul Lazăr. Sistarea este cauzată de lucrările care vor reîncepe pe magistrala 2. Echipele constructorilor vor relua intervenţiile astăzi şi vor monta, în primă fază, provizorate pe tronsoanele rămase de executate, astfel încât apa să fie furnizată în continuare şi pe durata lucrărilor.

Şantierul va fi deschis în zona străzii Smârdan, între căminele Fierbinţi şi „Ziarul de Iaşi“ şi în zona străzii Cantacuzino, între va­nele de secţionare de la Baia Comu­nală şi PT Ştefan cel Mare. Pe acest ultim tronson, constructorii vor devia şi conducta de pe teren proprietate privată pe domeniul public. Lucrările fac parte din proiectul european de mo­dernizare a magistralei 2 de termoficare, în valoare de 46,5 milioane lei.
 

Comentarii