ATENŢIE dacă mergeţi la ştrand în Iaşi! Vi se fură lucrurile de la garderobă

sâmbătă, 11 iulie 2015, 01:57
1 MIN
 ATENŢIE dacă mergeţi la ştrand în Iaşi! Vi se fură lucrurile de la garderobă

Un bărbat a rămas fără geantă, fiindu-i furată de la garderobă.

Un ieşean a rămas fără geantă, în timp ce se relaxa la ştrandul din Cicoarei. Joi, tânărul se afla la ştrand, iar hoţii i-au furat geanta chiar din interiorul garderobei ştrandului. Poliţiştii au deschis un dosar pentru infracţiunea de furt calificat.

„În dimineaţa zilei de 9 iulie, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de Florin M., de 28 de ani, din comuna Ciurea, des­pre faptul că, în ziua de 8 iulie, în intervalul orar 16.30 – 19.30, persoane necunoscute i-au sustras din garderoba Ştrandului municipal o geantă în care se aflau acte personale, două telefoane mo­bile şi alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de 700 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Un alt furt care i-a pus la treabă pe poliţişti a avut loc în localitatea Sineşti, unde din biserica din zonă a dispărut o sumă de bani, fiind furată chiar din cutia milei. Poliţiştii l-au identificat pe Alexandru I. în vârstă de 18 ani şi D.M., de 16 ani, ambii din comuna Lungani, care au comis furtul în noaptea de marţi spre miercuri. Aceştia au înapoiat banii reprezentanţilor bisericii.
 

Comentarii