Autostrada A1, închisă circulației rutiere din cauza vizibilității reduse

sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 09:29
2 MIN
 Autostrada A1, închisă circulației rutiere din cauza vizibilității reduse

Circulația pe Autostrada A1 a fost închisă sâmbătă, începând cu ora 6,30, din cauza vizibilității extrem de reduse, respectiv sub 20 de metri, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Măsura a fost luată la inițiativa Poliției Rutiere, în vederea evitării producerii accidentelor, iar redeschiderea circulației va fi anunțată în timp util, precizează CNADNR într-un comunicat remis sâmbătă.

Ca alternativa pentru traseul București – Pitești, CNADNR recomandă utilizarea DN7: București – Titu – Găiești – Pitești.

De asemenea, CNADNR recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră și să evite zonele afectate de zăpadă și viscol. "Dacă totuși nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanții la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarna (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, combustibil, pături, săculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.)", menționează CNADR.

Nu în ultimul rând, participanții la trafic sunt sfătuiți să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a CNADNR. (Agerpres)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii