Avem de lucru cu olandezii

marți, 28 iulie 2015, 01:43
2 MIN
 Avem de lucru cu olandezii

 Steaua şi ASA vor fi arbitrate de brigăzi din Ţara Lalelelor. Doi arbitri români în Cupele Europene

 
 
Partida Steaua – Partizan Belgrad, din prima manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Kevin Blom, ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen şi Patrick Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie. Steaua va juca prima manşă din turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21.30. Returul este programat în Serbia, la 5 august. Partida de la Bucureşti se va disputa fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat FC Steaua cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porţile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015. 
 Partida ASA Târgu Mureş – AS Saint-Etienne, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va fi oficiată, de asemenea, de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Pol van Boekel. Van Bockel va fi ajutat de asistenţii Davie Goossens şi Charles Schaap, arbitru de rezervă fiind desemnat Richard Liesveld. Partida ASA Târgu Mureş – AS Saint-Etienne, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.00.
În fine, partida West Ham United – Astra Giurgiu, din aceeaşi competiţie, reliminar al Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Elveţia, avându-l la centru pe Adrien Jaccottet. El va fi ajutat de asistenţii Raffael Zeder şi Johannes Vogel, arbitru de rezervă fiind desemnat Alain Bieri. Partida West Ham United – Astra Giurgiu, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.45.
De asemenea, două brigăzi româneşti vor conduce meciuri din Cupele Europene: Alexandru Tudor, cu Octavian Şovre şi Vasile Marinescu vor conduce partida din turul III preliminar al Ligii Campionilor, dintre HJK Helsinki şi FC Astana, iar Radu Petrescu, împreună cu Vladimir Urzică şi Mircea Grigoriu, va conduce în Liga Europa partida Sporting Charleroi – Zoria Lugansk.
 
 
 

Comentarii