Bărbat arestat după ce a condus băut şi a aruncat cu sticle într-o maşină de Poliţie care îl urmărea

duminică, 08 iunie 2014, 16:59
1 MIN
 Bărbat arestat după ce a condus băut şi a aruncat cu sticle într-o maşină de Poliţie care îl urmărea

Un bărbat din Constanţa a fost arestat după ce, aflat la volanul unui autoturism deşi nu avea permis de conducere şi era băut, a aruncat cu sticle înspre maşina unor poliţişti care îl urmăreau întrucât acesta refuzase să oprească la semnalele agenţilor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă noapte, un bărbat care conducea un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor din Mihail Kogălniceanu, care au plecat în urmărirea şoferului.

Bărbatul a încercat să scape de agenţi, aruncând sticle înspre autospeciala de Poliţie.

În cele din urmă, după o urmărire de 20 de kilometri, în satul Dorobanţu, poliţiştii au reuşit să-l oprească pe bărbat şi să-l imobilizeze.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, nu avea permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. (Mediafax)

Comentarii