Brazilianul Ronaldinho a semnat cu clubul mexican Queretaro

sâmbătă, 06 septembrie 2014, 14:44
1 MIN
 Brazilianul Ronaldinho a semnat cu clubul mexican Queretaro

Fosta vedetă braziliană Ronaldinho a semnat vineri un contract de doi ani cu clubul mexican Queretaro.

În vârstă de 34 ani, Ronaldinho, câștigător al Cupei Mondiale în 2002 și desemnat de două ori jucătorul mondial al anului, era fără angajament după plecarea, în luna iulie, de la Atletico Mineiro.

”Am ales Mexicul pentru afecțiunea pe care am primit-o întotdeauna aici. Sunt foarte motivat pentru a reprezenta Queretaro”, a scris brazilianul pe Twitter.

Fostul jucător al cluburilor Paris Saint-Germain, FC Barcelona și AC Milan, a indicat că va purta tricoul cu număr 49, cifra sa norocoasă.

Ronaldinho a purtat de 97 de ori tricoul Selecao și a marcat 33 goluri. El nu a fost selecționat în echipa națională pentru Mondialul brazilian.

La club, el a câștigat Liga Campionilor cu Barca în 2006 și Copa Libertadores cu Atletico Mineiro în 2013. De asemenea, a câștigat de două ori (2005 și 2006) campionatul Spaniei cu Barcelona și al Italiei cu AC Milan în 2011.

Semnătura lui Ronaldinho Gaucho este o operațiune bună pentru Queretaro, un club care a fost exclus din Liga mexicană în sezonul trecut din cauza unui scandal de corupție în care a fost implicat fostul său proprietar. Clubul a avut și probleme cu plata jucătorilor. (Agerpres)

Comentarii