Catrinel Menghia se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă

sâmbătă, 18 iulie 2015, 11:47
1 MIN
 Catrinel Menghia se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă

Catrinel Menghia este un nume în industria modei şi în cea a cinematografiei. A muncit de la majorat, când a ales să plece din ţară pentru a-ţi urma visurile. A renunţat la relaţia de doi ani şi jumătate pe care o avea atunci cu Răzvan Fodor pentru a-şi construi o carieră solidă.

Aflată în Italia, bruneta l-a întâlnit pe Adrian Mutu, care făcea furori la acea vreme pe terenul de fotbal. Imediat, presa a aspeculat că între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste, idilă pe care niciunul dintre ei nu şi-a asumat-o.

"N-aş vrea să răscolesc amintirile, n-am vorbit niciodată despre chestia asta…S-au scris tot felul de chestii, este adevărat că, la un moment dat, înainte să-l cunosc pe soţul meu, l-am cunoscut pe Adi Mutu, aveam 18 ani, imediat după relaţia cu Răzvan…Ne-am cunoscut în Italia, ne-am văzut şi ne-am frecventat vreo 3 luni de zile, am înţeles că nu e bărbatul pentru mine şi fiecare la casa lui! Nu am fost într-o relaţie!", a explicat Catrinel Menghia.

În prezent, Catrinel se iubeşte cu Massimiliano Di Lodovico, un producător italian alături de care şi-a găsit fericirea după divorţul de Massimo Brambati, şi se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă.

click.ro

 

 

Comentarii