Cazanciuc, încântat de Horodniceanu. Îl vrea şef la DIICOT

luni, 04 mai 2015, 12:25
2 MIN
 Cazanciuc, încântat de Horodniceanu. Îl vrea şef la DIICOT

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că Daniel Horodniceanu este cea mai bună propunere pentru conducerea DIICOT, fiind convins că acesta nu are "nicio altă agendă" în afara DIICOT.

"Nu am niciun fel de informaţii care să mă ducă la concluzia că Daniel Horodniceanu nu ar fi astăzi cea mai bună propunere pentru a conduce DIICOT. Este un om de echipă, este un om care a ştiut să performeze de-a lungul timpului la DIICOT, a ştiut să atragă şi să menţină în jurul lui oamenii care vor să performeze la DIICOT şi sunt absolut convins că, în afara agendei DIICOT, nu are nicio altă agendă", a spus ministrul Justiţiei.

În opinia sa, faptul că Daniel Horodniceanu a dat dovadă de umor în timpul susţinerii interviului de la CSM, este încă un motiv în plus pentru numirea la şefia DIICOT.

"Cred că astăzi a demonstrat foarte clar o bună cunoaştere a DIICOT, a demonstrat maturitate şi echilibru în soluţiile propuse, cred că a înţeles şi din partea membrilor Secţiei ce mai are de făcut atât în proiectul managerial, cât şi în soluţiile concrete pe care le va decide pentru activităţile DIICOT", a precizat Cazanciuc.

Ministrul Justiţiei a mai spus că nu vede niciun motiv pentru care Daniel Horodniceanu să nu fie numit în funcţie de preşedintele Klaus Iohannis, în condiţiile în care există şi un aviz favorabil din partea CSM.

Întrebat dacă are informaţii că, pe 24 ianuarie, la Hotel Bucium din Iaşi, Daniel Horodniceanu s-ar fi întâlnit cu primarul Gheorghe Nichita şi cu vicepremierul Liviu Dragnea, Cazanciuc a răspuns: "Nu. Nu am asemenea informaţii".

agerpres.ro

 

Comentarii